Kövess minket: Facebook LinkedIn

Rólunk

IMG_9007Székely Ágnes

Ami miatt reggelente tele energiával indulok a napnak, az a munka öröme. Mert újra rátaláltam.

Az után kutatok a világban, hogy hogyan lehet ezt nagyban is megteremteni. Hogyan válhatnak a munkahelyek olyan közeggé, ahol a közösen végzett munka az életünk örömteli részévé válik. Hogyan hozhatjuk be a mindennapi munka világába azt a tudatosságot, amitől bármilyen feladatban megtalálhatjuk az örömünket és amivel megtalálhatjuk azt a feladatot, amiben igazán kiteljesedhetünk.

Szeretnék minden tudásommal hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többen mondhassák el magukról, hogy szeretik a munkájukat.

Hiszek a személyes történetek erejében, mert inspirációt és energiát adnak. Keresem az örömteli szervezetekről, a megtalált hivatásokról, a teljes életről szóló sztorikat és megosztom mindazokkal, akik velem együtt hisznek abban, hogy felelősek vagyunk és tehetünk azért, hogy jobb helyként hagyjuk magunk mögött a világot.

Ha kíváncsi vagy az én történetemre, akkor kattints ide.
Ha érdekelnek a szakmai részletek rólam, nézd meg a
LinkedIn profilomat.
Ha közvetlenül nekem szeretnél írni, akkor ide címezd a levelet: agnes.szekely kukac insightout.hu

IMG_9113Danghel Edith

Szokatlan név és még szokatlanabb szakmai életút. Voltam már betanított munkás és igazgató, tanítottam oviban és egyetemen. Szokatlan, de mégis van egy vezérfonal, amire ezt az egészet fel tudom fűzni: megtanultam, hogy amit örömmel teszek, az fölemel.

Így én már tudom, hogy lehet jót jól és örömmel. Szinte mindegy a környezet, ha megtalálom benne az utamat, akkor nem számít más csak a tett öröme. Szívvel-lélekkel bele tudok feledkezni. Így élek. És hiszem, hogy más is megteheti.

HR szakemberként megtapasztaltam, hogy az emberek gyakran szükséges rosszként tekintenek a munkára, pedig olyan kevés kell, ahhoz, hogy örömmé alakítsuk át. Szervezet és munkapszichológusként azt is tudom, hogy a szervezetek is lehetnek örömteliek.

„Miért kellene otthon hagyni a szívedet, amikor dolgozol?” Gondolkodjunk és tegyünk együtt egy jobb életért! Ha ezt meg tudjuk valósítani, a világunk is egy jobb hely lesz!

Ha kíváncsi vagy az én történetemre, akkor kattints ide.
Ha érdekelnek a szakmai részletek rólam, nézd meg a LinkedIn profilomat.
Ha közvetlenül nekem szeretnél írni, akkor ide címezd a levelet: edith.danghel kukac insightout.hu


Miért

A legjobb dolgok akkor történnek, ha merünk a szívünkre hallgatni. És mi pont ezt tettük, amikor azt gondoltuk, hogy össze lehet hozni a munka unalmasnak tűnő világát az élet nevető sokszínűségével. Szeretnénk arra inspirálni a szervezeteket, hogy teremtsenek teret az örömteli munkának és arra hívni az embereket, hogy találják meg örömüket a munkában. Mert hisszük, hogy mindannyiunknak van választásunk.

Az insightOUT.hu egy olyan virtuális szakmai kiállítótér, ahol kurátorként összegyűjtünk minden olyan tudást és gyakorlatot, például a flow, a pozitív pszichológia, a mindfulness, a lean és teal témaköréből, ami hozzájárul az örömtelibb munkához és ezáltal egy örömtelibb világhoz. A közös bennük, hogy a munka öröméről szólnak.


Amiben hiszünk

Hisszük, hogy az ember érték és hiszünk az emberi értékekben. Abban, hogy akkor tudunk a legjobban működni, ha azt belső értékeinkkel összhangban tesszük.

Hisszük, hogy a változás örök és bárki beindíthatja a változást, s ha ez jó szándékkal és átgondoltan történik, akkor jó irányba fog vinni.

Hisszük, hogy a tanulási folyamatok lerövidíthetőek kellő előkészítéssel, nem kell mindenkinek padlót fognia ahhoz, hogy új irányba indulhasson el.

Hiszünk abban, hogy a világ tökéletlen és a tökéletlenség nem szégyen. Az esendőség egy lehetőség a jóra és a még jobbra. Akkor adunk teret a kreativitásnak és a fejlődésnek, ha belátjuk, hogy sérülékenyek vagyunk és ebből erőt tudunk meríteni.

A mi alapértékeink, amit a munkában is képviselünk: “hostmanship”, autentikusság, agilitás


Mit csinálunk: Szolgáltatások


Ha tovább böngésznél: Főoldal
Itt tudsz kapcsolatba lépni velünk: Kapcsolat

Close