Kövess minket: Facebook LinkedIn

Egyéneknek

“Csináld, amit szeretsz vagy szeresd, amit csinálsz.”

Hányan kérdezték már tőled, hogy szeretnéd-e megtalálni álmaid állását? Leamortizálódott-e már benned az a nagyon okos mondás, hogy “Találd meg amit szeretsz csinálni és nem kell többé dolgoznod egy napot sem”? Érzed, tudod, látod vagy csak sejted, hogy nem vagy jó helyen? Ismerős az érzés.

Nem könnyű a változtatás. Mi tudjuk. És azt is tudjuk, hogy a változás belülről indulhat el.

Segítünk abban, hogy szembenézz magaddal és megtaláld azt, amit igazán szerethetsz.

Személyes tapasztalatunkkal, integrált eszköztárral és tudatos jelenlétünkkel támogatjuk mindazokat az egyéni ügyfeleinket, akik keresik a munka örömét, és ezzel szeretnének változtatni az életük minőségén. Legyen szó egyéni útkeresőkről, változtatni vágyó vezetőkről, vagy változást támogató szakemberekről, a folyamat hasonló. Bárhol járj is az utadon – ha bizonytalan vagy, hogy mi a célod, vagy elakadtál a fejlődés útján, vagy éppen új helyzetbe kerültél – jól jön a segítség az eligazodáshoz. Olyan megközelítést mutatunk, amit bármikor újra elővehetsz és tudatosíthatod, hogy min érdemes változtatni a továbblépéshez.

Az intenzív közös munka által a változás elindul.


IKIGAI wokshop sorozat – alapozóknak

Keresed a célodat? Azt a hivatást, ami tényleg a tiéd? Amiben kiteljesedhetsz, amiben megtalálhatod, vagy méginkább megvalósíthatod magad?

A japánok úgy tartják, minden embernek megvan az ikigai-ja, vagyis létezésének oka. Van, aki már rátalált, van, aki még csak most keresi. A blue zone kutatások szerint ez a hosszú élet egyik titka.

Szerintünk pedig ez a munka örömének egyik legfőbb komponense, hogy ismerjük a saját miértünket – hogy tudjuk, mi végre tesszük a dolgunkat, hogyan szolgáljuk tehetségünkkel a világot és ezáltal saját jólétünket.

Megtalálásához keleti és nyugati módszereket ötvözve alakítottuk ki a folyamatot, amin végigmenve te is megtalálhatod az utadat.

Részletek: itt


workLOVE challenge workshop sorozat – építkezőknek

Szereted a hivatásod, de valahogy mégsem öröm a munka?

Szeretni a munkát csak kevesek kiváltsága. Fura módon ők a sikeresek. És gyakran a kiegyensúlyozottak is. Így van ez? Igen, azzal a kitétellel, hogy bárki lehet a kiváltságosok klubjának tagja, mert lehet öröm a munka. Tudjuk, hogy igazi kihívás, de rajtad múlik, hogy szeresd amit csinálsz, vagy csináld amit szeretsz! Ezzel meg tudod változtatni az életed minőségét.

A workshop sorozat során kicsit mélyebben nézünk majd önmagunkba, rátekintünk néhány alapvető tényezőre ami befolyásolja a munka örömét. Ez az első lépés, hogy megtaláld a saját válaszaidat. A többi pedig tudatosság, kitartás és idő kérdése. A változás elindul, és mi ott leszünk, hogy az első lépésekben kísérjünk, hogy aztán mindenkinek öröm legyen a munka.

Részletek: itt


Egyéni tanácsadás – hajrázóknak

Bárhol akadtál is el az útkeresésében, nézzünk rá együtt a helyzetedre és találjuk meg együtt a számodra legjobb megoldást a fejlődésre, a továbblépésre.

Ha osztatlan figyelemre vágysz, amikor csak a te ügyeddel foglalkozunk, akkor az egyéni tanácsadás a számodra megfelelő forma.

Előnyei:

  • teljesen személyre-szabott,
  • időben, tartalomban és kimenetben hozzád igazítva

de:

  • csak kettőnk tudása alakítja a kimenetet,
  • a csoportos munka és inspiráció előnyeit nem viheted magaddal 😀

Helyszín: egyeztetés szerint
Ár: 13.000 HUF/1 óra

Amennyiben 4 alkalmat végigviszel, az első beszélgetés AJÁNDÉK.

HA ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG, KERESS MINKET! Kapcsolat

 

képek: unsplash.com

Close