Kövess minket: Facebook LinkedIn

Szakembereknek

Amikor valaki “tanít”, ketten tanulnak.

Változik a világ, változik a gazdasági környezet, a piac, és változnak az emberek is. Mindig könnyebb kívülről ránézni más helyzetére és segíteni meglátni azt, amivel túl lehet lendülni az akadályokon.

Elengedhetetlen, hogy a változást segítőnek széles, és a jelen problémáira választ adó legyen az eszközkészlete.

Van, hogy tudod, hogy mi a jó kérdés, és van sok módszer amivel el lehet jutni a problémák gyökeréig, és változtatni lehet a helyzeten. Gondolkodtál már azon, hogy vajon minden tényezőt figyelembe vettél-e, amikor azt keresed, hogy az élet minőségét hogyan lehetne megváltoztatni? Mi elgondolkodtunk ezen. A kontextus és a karakter lényegbevágó, de vannak más, egészen egyszerűen megfogható és dinamikájukban elképesztő tényezők, amelyeket ha sikerül tudatosítani, mindketten, a változni vágyó és a változást kísérő is tanulnak.

Azzal támogatjuk a változást, hogy új fejlődési modellt és megközelítést mutatunk. Kialakítottunk egy új eszközt, ami a változás minden szakaszában növeli a tudatosságot, segít ránézni az aktuális helyzetre, pontosítani a célt, és megfelelő módon fókuszálni az erőfeszítéseket.

Szakemberként – coachkénk, HR szakemberként, vagy akár vezetőként – saját tapasztalaton keresztül sajátíthatod el az eszközt. Végigviszünk a folyamaton, amin mi is végigmentünk és megmutatjuk, hogy hogyan kísérjük ügyfeleinket az úton.


Bepillantó – workshop

Egy 1 napos workshop keretében, coaching megközelítéssel, saját élményen keresztül mutatjuk meg a modellt és a használatát.

Mire számíthatsz:

  • egy workshopra, ami pragmatikus és szervesen építkező
  • integrált, több szinten történő gondolkodásra és tanulásra
  • coaching folyamatra és gyakorlatra

Mit viszel haza:

  • egy coachingban is jól használható, változáskezelést támogató eszközt
  • saját-élményt az eszköz használatával

Időtartam: 1 napos workshop

HA ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG, KERESS MINKET! Kapcsolat


Támogató – workshop sorozat

4 alkalmas workshop sorozat az eszközről és a gyakorlati alkalmazásról, ahol tapasztalati úton  megtanulhatod a modell gyakorlati használatát. Kitérünk mélységeiben a munka örömére és egyben az élet minőségére ható tényezőkre, és az általatok hozott esettanulmányokon dolgozva értjük meg az összefüggéseket.

Mire számíthatsz:

  • kreatív együttgondolkodásra
  • megoldásközpontú megközelítésre
  • követett fejlesztésre

Mit viszel haza:

  • egy új szemléletmódot
  • a modell hatékony kezelésének készségét

Időtartam: 4 x 4 óra – kéthetente

HA ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG, KERESS MINKET! Kapcsolat


Hajrázó – szupervízió

Az eszköz elsajátítása után igénybevehető szupervízió vagy coaching. A támogató folyamat az eszköz használatával kapcsolatosan 4-6-10 alkalmom, igényeid szerint.

HA ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG, KERESS MINKET! Kapcsolat

 

képek: unsplash.com

Close