Kövess minket: Facebook LinkedIn

Tartalom felhasználása

Az insightOUT.hu oldalon megjelent írásokat valós szervezetek, helyzetek, problémák és tapasztalatok ihletik, ugyanakkor nem osztunk meg semmilyen bizalmas, ügyfélhez köthető információt sem a honlapon megjelenő írásainkban, sem más formában. Az írások szintetizálva, szubjektív tapasztalatunk alapján írnak le jelenségeket.

Írásainkat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védi. Ennek értelmében tilos azok másolása, felhasználása. Az írások az írás után feltüntetett szerző szellemi termékei.

Ezzel együtt szeretnénk, ha a munka örömének gondolata minél több emberhez eljutna. Így, ha szeretnéd felhasználni valamelyik írásunkat, azt megteheted a következő módon:

Az írásos engedélyünk nélkül

 • Feltehetsz linket az oldaladra, ami az insightOUT.hu-ra, vagy annak egy konkrét írására mutat.
 • Feltüntetheted az írás néhány sorát (maximum 3 mondat) a szerző feltüntetésével és a szövegben jelölve, hogy az idézet az insightOUT.hu oldalról származik. Kérjük, az insightOUT.hu-t az eredeti cikkre mutató linkkel ellátva, jól láthatóan helyezd el az idézet mellett!

Írásos engedéllyel

 • Nagyobb terjedelem (több, mint 3 mondat) átvétele előtt e-mailben egyeztessünk a felhasználás módjáról és feltételeiről!
 • Az írások tartalmának átdolgozása és újrafelhasználása előtt minden esetben írásban kérj engedélyt!
 • Az oldalon látható saját fotók átvételéhez minden esetben írásban kérj engedélyt!
 • Minden egyéb felhasználási szándék esetén, amit a fent leírtak nem fednek le keress minket!

Az ©insightOUT MUNKA ÖRÖME MODELL felhasználása

 • A MUNKA ÖRÖME MODELL Danghel Edith és Székely Ágnes szellemi tulajdona, a róla szóló írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védi. A modellről szóló leírások felhasználására a fenti kitételek érvényesek.
 • A wokshopokon, tréningeken megismert tudás saját, egyéni célú használata teljeskörűen megengedett.
 • A modell bármilyen módon történő hivatkozása esetén kérjük az insightOUT csapatra, Danghel Edithre és Székely Ágnesre, mint szerzőkre hivatkozni.
 • Bármilyen egyéb célú, közösségi vagy üzleti felhasználása előtt keress minket, hogy egyeztessünk a felhasználás módjáról és feltételeiről!

Kapcsolat: hello@insightout.hu

Nem saját tartalmak

 • A szabad forrásból származó fotóknál feltüntetjük a forrást, onnan vedd át, amit szeretnél.
 • A vendégírók írásaikkal magunk rendelkeznek. Amennyiben az írás szerzője “vendégíróként” van megjelölve, őt keresd a neve mellett feltüntetett elérhetőségen, és közvetlenül tőle kérj engedélyt! Ha nem adunk meg elérhetőséget, akkor írj a hello@insightout.hu-ra és összekötünk titeket.

A felelősség korlátozása

Az írásainkban megjelenő információkat, statisztikákat, kimutatásokat, grafikonokat a lehető legnagyobb gondossággal és szakmai hozzáértéssel válogatjuk és tesszük közzé. Csak olyan forrásból származó adatot osztunk meg, amit hitelesnek tartunk. Ezzel együtt nem vállalunk felelősséget azok teljes pontosságáért, mivel nincs módunkban kutatással alátámasztani azok. Az adatok forrását minden esetben megjelöljük. A felhasználás céljától függően javasoljuk a megjelölt forrást megkeresni és meggyőződni az adatok hitelességéről.

Szolgáltatások

A honlapunkon szereplő szolgáltatás leírások és hirdetések kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősül ajánlattételnek.

Close