Kövess minket: Facebook LinkedIn

Tartalom felhasználása

Az insightOUT.hu oldalon megjelent írásokat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény védi. Ennek értelmében tilos azok másolása, felhasználása. Az írások az írás után feltüntetett szerző szellemi termékei.

Ezzel együtt szeretnénk, ha a munka örömének gondolata minél több emberhez eljutna. Így, ha szeretnéd felhasználni valamelyik írásunkat, azt megteheted a következő módon:

Az írásos engedélyünk nélkül

  • Feltehetsz linket az oldaladra, ami az insightOUT.hu-ra, vagy annak egy konkrét írására mutat.
  • Feltüntetheted az írás néhány sorát (maximum 3 mondat) a szövegben jelölve, hogy az idézet az insightOUT.hu oldalról származik. Kérjük, az insightOUT.hu-t az eredeti cikkre mutató linkkel ellátva, jól láthatóan helyezd el az idézet mellett!

Írásos engedéllyel

  • Nagyobb terjedelem (több, mint 3 mondat) átvétele előtt e-mailben egyeztessünk a felhasználás módjáról és feltételeiről!
  • Az írások tartalmának átdolgozása és újrafelhasználása előtt minden esetben írásban kérj engedélyt!
  • Az oldalon látható saját fotók átvételéhez minden esetben írásban kérj engedélyt!
  • Minden egyéb felhasználási szándék esetén, amit a fent leírtak nem fednek le keress minket!

Kapcsolat: hello@insightout.hu

Nem saját tartalmak

  • A szabad forrásból származó fotóknál feltüntetjük a forrást, onnan vedd át, amit szeretnél.
  • A vendégírók írásaikkal ők magunk rendelkeznek. Amennyiben az írás szerzője “vendégíróként” van megjelölve, őt keresd a neve mellett feltüntetett elérhetőségen és közvetlenül tőle kérj engedélyt!

A felelősség korlátozása

Az írásainkban megjelenő információkat, statisztikákat, kimutatásokat, grafikonokat a lehető legnagyobb gondossággal és szakmai hozzáértéssel válogatjuk és tesszük közzé. Csak olyan forrásból származó adatot osztunk meg, amit hitelesnek tartunk. Ezzel együtt nem vállalunk felelősséget azok teljes pontosságáért, mivel nincs módunkban kutatással alátámasztani azok. Az adatok forrását minden esetben megjelöljük. A felhasználás céljától függően javasoljuk a megjelölt forrást megkeresni és meggyőződni az adatok hitelességéről.

Szolgáltatások

A honlapunkon szereplő szolgáltatás leírások és hirdetések kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősül ajánlattételnek.

Close