Kövess minket: Facebook LinkedIn

Szolgáltatások

Azért dolgozunk, hogy egyre többen mondhassák, hogy öröm a munka.

A munka öröme számunkra az az elégedettség, amit akkor érzünk, amikor a helyünkön vagyunk, azt csináljuk, amit szeretünk és amihez igazán értünk. Amikor tehetségünkkel szolgálhatjuk a világot és ezért megfelelő jutalomban részesülünk. Amikor olyasvalamit csinálunk, ami miatt reggelente örömmel kelünk fel, amiben igazán el tudunk mélyedni és amit soha nem szeretnénk abbahagyni, mert tudjuk, ez az utunk.

De számunkra a munka öröme az is, amikor bármit csináljunk is, teljes jelenléttel végezzük azt. A hétköznapinak tűnő apró örömök, a lassú idő, a tökéletlenség tökéletessége, amikor engedjük, hogy ez a belső öröm vezéreljen. Paradox módon a teljesítményünk is ekkor éri el a legjobbját.

A tudásunkra és munkatapasztalatunkra építve, friss szemlélettel fejlesztünk egyént és szervezetet a tudatos, örömteli munka irányába, ami hatékonyságot és jólétet eredményez. 

A változást szakmai workshopokkal, szervezetfejlesztési és egyéni tanácsadással támogatjuk:


Hogyan dolgozunk

Egyedi modellünkben ötvöződik a humán és a strukturált megközelítésünk, az emberszeretetünk, a folyamatszemléletünk és a szervezeti tapasztalatunk.

Színes eszköztárral dolgozunk, integrált megközelítéssel, a helyzetnek megfelelően. Konzultálunk, coachingolunk, workshopot facilitálunk. De leginkább jelen vagyunk, figyelünk, kérdezünk és hozzátesszük szakmaiságunk legjavát, hogy elérd a célodat.

Új szemléletet és tudatosságot adunk, és hosszú távon továbbvihető változást indítunk el.


Kedvenc témáink

Kétszer húsz éves munkatapasztalatunk a szervezetek működésének (szinte:) minden vonatkozását lefedi. Amit tanultunk, amit megéltünk, azt nem felejtettük el, sőt, hozzáadtunk egy teljesen új szemléletet, amitől mindez öröm lehet:

 • Teljesítménymenedzsment
 • Lean
 • Szervezet pszichológia
 • Emberi erőforrás menedzsment
 • Vezetőképzés
 • Személyközpontú tanácsadás
 • Meditációs technikák
 • Pozitív pszichológia
 • NLP…

…és még sorolhatnánk:) Fáradhatatlanul keressük az új megközelítéseket a munka öröme kapcsán. Folyamatosan tanulunk és azt csináljuk, amit szeretünk, hogy szerethessük, amit csinálunk.

Ha többet szeretnél tudni rólunk, kattints ide: Rólunk


Rólunk mondták

“Elvárások nélkül érkeztem a workLOVE challenge workshopra, barátaimat kísértem. Majd belemerülve a játékon keresztül saját önreflexiómba, elindult a kreatív gondolatok áradata, amit coaching technikával rendszereztünk, inspirációt kapva társaimtól, majd hatalmas lendülettel, elakadás-felismeréssel tértem haza. Fél méterrel a föld fölött. Két óra alatt a békéből a káoszba majd a tudás/tudatosulás békéjébe érkeztem. Hálásan köszönöm. Varázslók vagytok.” – Muhari Orsolya –

“A workLOVE challenge workshop maradandó élményt nyújtott nekem, könnyed társaságban egy logikus és áttekinthető, általános fejlődéselméleti modellt kaptam ami nem csak a munkára értelmezhető. Ajánlom mindenkinek szeretettel, aki szeretné feltárni milyen tényezők alakítják a munkahelyi környezetét és ebből kiindulva optimalizálni szeretné a saját helyzetét.” – Cserhalmi Tamás –

“Az élményem:
1. Szét tudom választani, hogy “zöld” lépés helyzetben vagyok vagy a “pirosban”. Ez megadja a keretet, hogy mivel ne törődjem a munkám során és mire érdemes eredményesen fókuszálni, a másik pedig igy nem okoz feszültséget bennem
2. Aztán kezembe veszem a dinamikusan változó íránytűmet, amit az insightOUT-on tanultam és “beállítom” rajta a napi, heti és havi tevékenységeimet. Ez egyértelművé és egyszerűen követhetővé teszi az írányt, ahová tartani akarok. A wrokLive kompaszom az autopilótám, rám van szabva, enyém ezért szeretem használni.
3. A két első – az aktuális helyzetem tudása és az íránytűm – munkám során engem örömmel tölt el, eddig nem tapasztalt felszabadító bizonyossággal és türelemmel dolgozom, ahol a hangsúlyok egyszerűvé válnak, abba az írányba mutat a kompaszom, ahova menni akarok. Minden előttem magasuló hullám, főként a hullámok legnehezebbike, a napi miértek a horizontá simulmak és vidám, dinamikus haladást adnak a munkámban, az életemben.” – Marjai Kata –

Számítunk a véleményedre, írj te is visszajelzést: hello@insightout.hu


Ha te is úgy érzed, hogy a munkával töltött idő túl drága ahhoz, hogy örömtelenül elpazaroljuk, neked ajánljuk:

 • útkereső EGYÉNEKNEK – Tovább
 • tudatosan változó SZERVEZETEKNEK – Tovább
 • változást segítő SZAKEMBEREKNEK – Tovább

KÉRJ IDŐPONTOT VAGY EGYEDI AJÁNLATOT: Kapcsolat

 

képek: unsplash.com

Close