Kövess minket: Facebook LinkedIn
andrea-reiman-256853-unsplash

Negáljuk a negációt

Blog

– Beszélnünk kell a negálásról! – Miről??? – A negálásról. – Várj! Kezdjük az elején! Miről van szó? – A negálásról. Gondolkodtam rajta… – Mi van??? Már megint hol estem le a szánkóról? – De azt legalább tudod, hogy mi az a negálás? – Nem tudom, miről…

giulia-bertelli-104575-unsplash

A vizsgálat

A munka öröme modell, Kutatási eredmények, Struktúra

A munka öröme kutatható. Kutatható, mert vannak, akik hisznek benne. Vannak, akik tudják, hogy még akkor is, ha nem minden pillanatunkat ez tölti ki, akkor is létezik és befolyásolható. Lelkes csapatunk elindult ennek a területnek a feltárására.

fantasy-2955494_1280

Küzdelem vagy teremtés

Élő szervezet

Mi a jövő építői vagyunk, nem lehetünk az áldozatai. Buckminster Fuller amerikai autodidakta formatervező, tervezőmérnök, építész, költő, író és feltaláló, több mint 30 könyv szerzőjének szavai ismét arra emlékeztetnek, hogy tudatos legyek abban, hogy mire összpontosítom a figyelmemet.

Kiemelt bejegyzések

Legjobb bejegyzések az insightOUTon

Rombolunk, hogy építhessünk?

Ilyen lenne a professzionálisan támogatott változásmenedzsment? Nem. A alábbi történetben bármilyen egyezés a valósággal, pusztán a véletlen műve.

Boys don't cry

A vezető férfi a talpán! Esetleg nő. De mindenképp erős, megbízható és tökös!  És ami talán  a legfontosabb: sosem sír! Mert a fiúk (és a tökös lányok) nem sírnak! Odafordítják a világnak az arcukat és nem éreznek (látványosan).
Close